Tegel vloeren


Tegelvloer oftewel een plavuizenvloer, ze zijn niet meer weg te denken uit een woning waar geleefd wordt. Een sterk materiaal, slijtvast en geweldig makkelijk in onderhoud. Een plavuizen vloer vormt de basis van je inrichting

en de mogelijkheden die wij hierin bieden zijn zeer uitgebreid waaronder plaatsing mét vloerverwarming. 

Strakke effen gekleurde tegels, betonlook tegels, marmer uitstraling, een lichte kleur om meer licht in uw huis te creëren of juist een iets donkere kleur om warmte te creëren met een tal van mogelijkheden ertussenin.


Vierkante tegels

Met vierkante tegels kunt u alle kanten op. Vele verschillende maten van klein naar groot is mogelijk zelfs gemixt kan een geweldig effect geven. Het grootste aanbod is in de 60x60cm maat. Een mooie grootte voor een ruime ruimte maar ook voor kleinere ruimte wanneer u bijvoorbeeld de hal of het toilet door gelegd wilt hebben is het een mooie maat tegel met niet extreem veel snijverlies.

Van de tinten licht creme tot donker antraciet, effen van kleur of gewolkt voor elke gewenste inrichting is er een prachtig sfeerbepalende plavuis te vinden. Wil u ruimte creëren, minder voegen en een nog strakker uiterlijk van uw plavuizen vloer? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een grotere maat zoals bijvoorbeeld een 80x80/90x90 tot zelfs 120x120cm.

Wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen, berekenen in overleg met u wat het beste legplan is voor uw ruimte in combinatie met de gewenste maat tegelsKeramisch hout

Bent u gecharmeerd van een houten vloer? Vind u dat dat warmte in u huis brengt en een geweldige combinatie is met uw meubels maar kijkt u op tegen het onderhoud van een echte houten vloer? Keramisch hout is een 100% plavuis met een houten uitstraling.

De moderne technieken maken het mogelijk om de plavuis een houtlook uitstraling te geven en zelfs de structuur is natuurgetrouw. In wildverband, met meerdere maten of visgraat, vele manier van leggen is mogelijk om uw warme sfeervloer nog meer karakter te geven. Ons keramisch hout is gerectificeerd waardoor de zijkanten kaarsrecht zijn en de voeg minimaal gehouden kan worden.

 

Laat u verrassen in onze showroom met de vele maten, kleuren en zelfs combinaties met keramisch hout onderling.

 
Creatief met tegels

Iets anders, niet zo standaard, een unieke uitstraling – combineer tegels met elkaar!

Vele series hebben meerdere maten welke je kunt mixen waardoor je vloer nog meer tot leven komt maar wel 1 bepaalde sfeer uitstraal.
De sfeer die past bij uw huis, meubels en stijl. Dit is zowel te doen met vierkante tegels, langwerpige of
bijvoorbeeld hexagon.Laat u inspireren en informeren in onze showroom.